Salade Oranje Boven

Salade Oranje Boven

Bataat 20 minuten koken en in plakjes snijden. Avocado doorsnijden,pit verwijderen, in plakjes snijden. Mootjes zalm in plakjes snijden.Plakjes zoete aardappel en de uiringen bakken in beetje cocosvet. Peper en zout er over. Dressing maken door de ingrediënten te mengen Sla over de borden verdelen. Dressing erover verdelen. De zalm en avocado er op ( beetje citroen er over + peper en zout ) Dan in het midden de plakjes gebakken aardappel verdelen. Daarop de gefrituurde uitjes. Et voilà, bord vol gezondheid en in 10 minuten klaar.

Salade Oranje boven met zalm bewerktVoor 2 personen
2 moten warm gerookte  zalm ( of 200 gram gerookte zalm )
1 avocado
1 bataat ( zoete aardappel)
1 rode ui in ringen
I zakje gemengde sla
klein beetje gefrituurde uitjes ( voor de crunchy bite en garnering )
Zee zout of Himalaya zout
Vers gemalen zwarte peper
Citroensap
Cocosvet

Dressing:
4 eetlepels kwark
1 eetlepel mayonaise
Wasabi naar smaak
Beetje citroensap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *