Lucia - Your Personal Life Coach

Lucia

Hallo bezoeker van mijn website, welkom!

Wat leuk dat je mij hebt gevonden en dat ik je wellicht mag gaan helpen je droom te gaan leven, je ideale gewicht te bereiken of wat dan ook. Want, je weet het hè, ‘IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT‘. Zoals je wellicht al hebt gelezen is mijn naam Lucia Boer, ik woon in Uithoorn, waar ik een praktijk heb aan huis, heel gezellig en eigenlijk een verlengstukje van mijn woning..

De praktijk is op de begane grond en ik woon er boven. De sfeer van mijn praktijk voel je als het goed is al een beetje nadat je deze website hebt bekeken. Ik streef er naar jou op je gemak te laten voelen, dus geen kille praktijkruimte, maar gezelligheid, warmte en vertrouwen.Laat je niet van de wijs brengen door de mogelijke ” glamour” uitstraling die ik schijn te hebben, ze zeggen dat ik heel erg aardig ben en bovendien 24/7 bereikbaar voor mijn clienten.

30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar help ik clienten het beste uit hun leven te halen, ik weet niet of het belangrijk voor je is, maar ik ben hypnotherapeut, Lifecoach, Healthcoach, voedingsdeskundige en dan wel op de ” nieuwe manier” dus met veel superfoods.

Ik organiseer inspiratie reizen naar het prachtige Bali, kijk maar eens op www.royalresidencerangdu.com, ook schrijf ik twee keer per week een column voor www.watvrouwenwillen.nu, en een boek, maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige en een ” mensenmens”.

Kom je snel eens gezellig langs, dan praten we verder, onder het genot van de lekkerste koffie, een glas dampende thee, of het zuiverste water. Doe maar, stuur me een email via het contactformulier, of bel mij even op, mocht ik de telefoon niet kunnen beantwoorden dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Ik beloof je dat ik je met heel mijn hart en ziel zal gaan helpen en coachen totdat ook jij je droom werkelijkheid hebt gemaakt.

tot snel!

Liefs van Lucia

Regelmatig komt er een ingezonden stuk van mijn praktijk in de krant, vanwege het grote succes en het snelle resultaat dat u krijgt met mijn coaching en het Cambridge Dieet. Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.