Cambridge - Your Personal Life Coach

Cambridge

Snel, effectief en verantwoord afslanken met Cambridge.

Wegens groot succes in mijn praktijk in Amsterdam bied ik u nu ook de kans om in Uithoorn kennis te maken met dit zeer doeltreffende dieet. Door mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met overgewicht naar een gezond gewicht bent u bij mij in goede handen! Deze begeleiding en coaching is GEHEEL GRATIS ! Het Cambridge Weightplan is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel, veilig , gemakkelijk en zonder hongergevoel in korte tijd veel gewicht willen verliezen.De succesverhalen van enthousiaste deelnemers aan het Cambridge Dieet.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

 

 

 

test

Cambridge Weightplan weegschaalDeze keer lukt het u wel.

Als u eenmaal op uw streefgewicht bent, blijft u onder controle en maak ik samen met u een menuplan, zodat u verder kunt en nooit meer vervalt in uw oude (slechte) eetgewoonten. Door mijn achtergrond als therapeut kunnen wij desgewenst ook op zoek gaan naar de oorzaak van uw overgewicht. Het Cambridge Weightplan is totaalvoeding.

Een groot voordeel van dit dieet is, dat het een totaalvoeding betreft, alles wat u dagelijks nodig heeft aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen is in het product verwerkt, zodat u nooit hoeft na de denken over wat u moet eten en geen punten of calorieën hoeft te tellen. U kunt kiezen uit vele smakelijke soepen, shakes en repen, iedere dag ziet u de weegschaal naar beneden gaan wat zeer motiverend werkt.

Ik ben uw persoonlijke coach, GRATIS, u betaald alleen de maaltijden (ongeveer 7,00 voor 3 maaltijden). U kunt mij altijd bereiken, telefonisch of via de email, 7 dagen in de week sta ik klaar om u met raad en daad terzijde te staan of u van een PEPTALK te voorzien om momenten dat het even wat moeilijker gaat. Het Cambridge Weightplan heeft ten opzichte van andere afslankproducten vele voordelen

HONGERGEVOEL NEEMT AANZIENLIJK AF

SNEL OP UW STREEFGEWICHT

BRENGT EEN GEVOEL VAN WELZIJN TE WEEG

BESCHERMT TEGEN HET VERLIES VAN MAGER WEEFSEL

HEEFT DIVERSE SMAKEN EN PRODUCTEN

MEDISCH VERANTWOORD

LEVERT ALLE VOEDINGSSTOFFEN

MAKKELIJK IN GEBRUIK

DESKUNDIGE, PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IS GOEDKOPER DAN ANDERE PRODUCTEN OMDAT U SNELLER ZULT AFVALLEN

NA HET BEREIKEN VAN UW STREEFGEWICHT, VOLLEDIGE NAZORG EN HULP BIJ HETAANLEREN VAN EEN NIEUW EN GEZOND EETPATROON OM UW STREEFGEWICHT OOK DAADWERKELIJK TE BEHOUDEN!

STEL HET NIET UIT MAAR BEL MIJ NU OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN INTAKE GESPREK
06 54626618 OF 0297 562163

Mocht ik niet aanwezig zijn, spreek dan alstublieft naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

VOOR MEER INFORMATIE EN SUCCESVERHALEN KUNT U KIJKEN OP: www.cambridgeweightplan.nl