Hemelse brownie het recept

Hemelse brownie

Vandaag geef ik jullie mijn eerste hemelse recept. Het is een preview uit mijn nieuwste boek: 100% Luusje. Met louter superfoods. Voor de hemelse brownie verwarm je de oven voor op 180 graden en bedek je een ovenschaal met bakpapier, bijvoorbeeld zo eentje die je normaal gebruikt om er lasagne in te maken, nu komt het echte werk, lijkt veel, maar is het niet, probeer maar gewoon, goed ?

– Je neemt 250  gram (mejool) dadels dat zijn die grote extra kleverige.
– Je haalt de pitten eruit.
– Dan doe je er 2 eieren bij en je laat het lekker draaien in de keukenmachine (die heb je echt nodig voor dit recept )
– Ondertussen heb je 200 gram kokosvet laten smelten (au bain Marie ) dwz in een bakje wat in een ander bakje staat met heet water.
– Je voegt het kokosvet wat inmiddels kokos olie is geworden ook toe én  een snufje zeezout of Himalaya zout,
– Je raspt 100 gram courgette en voegt dat ook toe en weer laat je alles draai

– In een andere kom meet je 125 gram amandelmeel af, 75 cacaopoeder en twee theelepels bakpoeder.
– Dit mengsel voeg je toe aan de rest in de mengkom van de keukenmachine.
– Vervolgens stort je dit goddelijke chocolade mengsel in de beklede ovenschaal, eventueel strooi je er nog wat gehakte walnoten over.
– Vervolgens mag ze zich nog bruiner laten worden in de oven.
– Ik voeg ook nog wel eens wat sinaasappelrasp en/ of wat kaneel toe aan het mengsel.

Brownie Gezond

Improviseer gewoon een beetje, goed ? Kijk even na 25 minuutjes of het goed gaat iedere oven is tenslotte anders, Is je chocolade “baby” klaar voorzichtig uit de oven halen, ruik er eens aan lekker hè ? En nu maar wachten tot ze espanacialis.org is afgekoeld.Heerlijk met wat slagroom er naast en wat koele aardbeien. En ook nog eens super gezond. Wat wil je nog meer. Oh ja mocht er iets overblijven, bewaar het dan in de koelkast

PS . niet stiekem ‘s nachts je bed uitgaan hè ? Of gewoon wel :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *